Lakás 2

Kényelmes, teljesen felszerelt apartman tengerre néző kilátással. Az épület első emeletén található. Két hálószoba, nappali, fürdőszoba és erkély található benne. Fel van szerelve mindennel, ami a kényelmes nyaraláshoz kell, légkondi, mosogatógép, mosógép, WiFi, parkoló, ágyneműtartók, műholdas TV, valamint grillezővel és székekkel a kertben ideális esti összejövetelekhez grillezéssel. Minden benne van az árban. Az apartman a város csendes részén található, családoknak és mindenkinek, aki nyugalmat és nyugalmat keres. Bár az apartman csendes környezetben található a strandtól, de az első bolt 500 m, az étterem 80 m, az étterem 600 m és a központ minden kényelemmel 900 m. csak az erkélyen megengedett (a lakáson kívül)

 A kedvezmény 7+ éjszakánként kb.10 euró/éj. A kedvezmény mértéke a foglalás időpontjától függ, a foglaláskor automatikusan kerül kiszámításra. Az ár 10 euróval magasabb, ha több mint 4 fő van. Foglaláskor automatikusan kiszámoljuk. Foglalás előtt láthatja a teljes árat. További kedvezményekért és promóciókért speciális kódot kaphat, ha feliratkozik az e-mailemre, és tájékoztatni fogom az ilyen akciókról – a fő kód néhány hátralévő dátumra vonatkozik.

Lakás 1

Kényelmes, teljesen felszerelt apartman, kilátással a tengerre. Az épület földszintjén található. Két hálószoba, nappali, fürdőszoba és erkély található benne mindennel, ami egy kényelmes nyaraláshoz kell a kertben, ideális esti összejövetelekhez grillezéssel. Minden benne van az árban. Az apartman a város csendes részén található, családoknak és mindenkinek, aki nyugalmat és nyugalmat keres. Bár az apartman csendes környezetben található, a strandtól 500 méterre az első bolttól, 80 méterre az étteremtől 600 méterre és a központtól minden kényelemmel 900 méterre. Háziállat nem hozható a lakásba, cigarettázni pedig csak az erkélyen (a lakáson kívül). A kedvezmény 7+ éjszakánként kb.10 euró/éj.A kedvezmény mértéke a foglalás időpontjától függ, a foglaláskor automatikusan kerül kiszámításra.Az ár 10 euróval magasabb, ha több mint 4 fő van. Foglaláskor automatikusan kiszámoljuk. Foglalás előtt láthatja a teljes árat. További kedvezményekért és promóciókért speciális kódot kaphat, ha feliratkozik az e-mailemre, és tájékoztatni fogom az ilyen akciókról – a fő kód néhány hátralévő dátumra vonatkozik.